advokat jeppe Opstrup

​Møderet for landsret

Født d. 24. februar 1967 i Aarhus

E-mail: jop@marselislaw.dk

Mobil: +45 23 23 21 23

Direkte nr.: +45 87 54 58 00

Download V-card

Download CV i printvenligt pdf-format

Download presseomtale i pdf-format

​Primære kompetencer

Jeppe Opstrup beskæftiger sig med almen erhvervsrådgivning med hovedvægten på danske og internationale kontraktforhold, etablering og overdragelse af virksomheder, omdannelse af virksomheder, aktieombytning, finansieringsforhold, leasing, entreprise, retssager og voldgift.


Som et særligt speciale rådgiver han om såvel de danske som EU's konkurrence- og udbudsregler, herunder om virksomheders muligheder for lovligt at aftale konkurrencebegrænsende vilkår og om dominerende virksomheders muligheder for selvstændig tilrettelæggelse af prisstruktur og andre forretningsvilkår.

Referencer

Jeppe Opstrup har løst rådgivningsopgaver og ført sager for en række danske og udenlandske virksomheder, hvoraf blandt andre kan nævnes Ifö Sanitär AB, Sverige, Aalborg Portland A/S, Dansk Eternit A/S og Protan AS, Norge.

Blandt de seneste virksomhedsoverdragelser har Jeppe Opstrup bistået SME Equity Partners A/S med salget af 40% af Johs. Møllers Maskiner A/S til LD Equity, Trifork A/S med notering på OMX Københavns Fondsbørs og opkøb af selskaberne Delta Software A/S og Interprise Solutions A/S, ledelsen i Nordhavn A/S med køb af virksomheden i et management buy-out, Grundtvig Invest A/S med salget af Scanvaegt International A/S til islandske Marel Group, Aalborg Portland A/S med købet af konkurrenten Mørchs Cement fra Seament Ltd, Aage Østergaard Holding A/S med købet af Kjellbergs Sucessors´ aktiviteter i Danmark og England fra Axel Johnson AB, EOS A/S med salget af Acure A/S til Mærsk IT A/S og Zenia House A/S med en kapitaludvidelse tegnet af Fletcher Challenge Forest New Zealand Limited og FIH Kapitalpartner A/S.

Andre aktiviteter

Jeppe Opstrup er medlem af og formand for en række bestyrelser i danske virksomheder, hvoraf blandt andre kan nævnes Skantag A/S (entrepriser - indland), Loke Diagnostics A/S (biotek - eksport) og Brøndsholm A/S.

Han er medlem af Dansk Forening for Konkurrenceret og har afholdt en række kurser, seminarer og foredrag for virksomheder om bl.a. konkurrenceret, selskabsret og leasing.

Karriere

Partner i Marselis Advokater fra 2008
Partner i LETT Advokatfirma (2001 – 2007)
Partner i Bøgh Andersen & Henriksen Advokatfirma (1999 – 2000)
Partner i Advokatfirmaet Opstrup og Skovgaard (1996 – 1998)
Direktionssekretariatet i Aalborg Portland Holding-koncernen (1992 – 1995)
Advokatfuldmægtig i Århus (1988 – 1991)
Juridisk kandidateksamen fra Århus Universitet (1985 – 1988)

Firmaet​

Marselis Advokater Advokatanpartsselskab​

CVR: 19059405

Toldboden

Hack Kampmanns Plads 3

8000 Aarhus C

kontakt information​